Најсилната кашлица престанува само за една ноќ: Како да направите облози од мед! (РЕЦЕПТ)

Третманот можете да го повторите неколку дена по ред, но дури и по првиот пат се забележува значително олеснување. foto.shutterstock Во основата на ова лечење на

Read more

НАЈЧЕСТИ ПРИЧИНИ ЗА ТЕШКИ ЗАБОЛУВАЊА-ЗА ТОА НИКОЈ НЕ ВИ ГОВОРИ:Докторката вели како треба да ја проверите киселоста во желудникот и да реагирате!

НАЈЧЕСТИ ПРИЧИНИ ЗА ТЕШКИ ЗАБОЛУВАЊА-ЗА ТОА НИКОЈ НЕ ВИ ГОВОРИ:Докторката вели како треба да ја проверите киселоста во желудникот и да реагирате! “Ниската киселост на

Read more

Витаминот Ц ги одвојува клетките на ракот и ги уништува: Само доколку се зема на овој начин!

 Кога се зема орално, голема количина на витаминот Ц с еизлачува или останува неискористен во организмот. Наспроти тоа, интравенското вметнување на витаминот Ц во крвта

Read more